Scrambled egg with basil ~ Uova strapazzate con basilico

Countryside sweet countryside…Yesterday we went visiting our friends in the pure HK countryside where villages commettes have built lovely houses with colorful brickstones and balconies. The village we went to is surrounded by organic small farms, strawberry fields, enormous lawns, a BBQ pendal, a beautiful blooming lotus pond! it was terrific and we gratefully & smiley returned home with fresh basil leaves in the pocket. Today morning breakfast:

Make a batter with 3 eggs, milk, bamboo pepper salt, cut basil. Make scrambled eggs in a Tsp oil.

Campagna dolce campagna…Ieri abbiamo visitato i nostri amici in campagna dove i comitati dei villaggi costruiscono gruppi di casette con mattoni colorati e  balconi. Il villaggio si trovava circondato di piccole fattorie organiche, campi di fragole, enormi prati, un capannone per i BBQ, un bellissimo stagno pieno zeppo di fiori di loto fioriti. Un posto divino! E siamo ritornati a casa grati e felici con le foglie di basilico in borsa.

Per fare  le uova strapazzate del mattino: Battere 3 uova con latte, sale, basilico fresco  a pezzetti e strapazzare in un cucchiaio d olio per colazione.

…And to add something sweet: eggless pancakes topped with condensed milk made with: organic flour, baking soda, sugar, milk~ …E per aggiungere qualcosa di dolce: pancake senza uova con latte condensato fatti di : farina organica, baking soda, zucchero, latte.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s