Warm up your stomach: easy digestion rice dish

Rice is the best staple to digest. It will cool down your liver and at the same time will not make your stomach area cold but at the contrary will keep the right level of warmth inside it active. Stomach is the most important organ when coming to food and eating lifestyle. If we dont now how to keep its inner temperature plus energy levels allright we risk change in blood pressure, kidneys problems and constipation, just to enumerate very few common troubles. To be a cool personality does not mean our stomach should be cold~

This is a steam-rice dish in free style with meat and vegetable, choices of dressing can be totally various. We loved to savour it with grilled squash, boiled corn and stir fried pork with soy sauce. Enjoy !

Il riso e` il prodotto piu facile da digerire; rinfresca il fegato e allo stesso tempo non raffredda lo stomaco all’interno. Lo stomaco e` l’organo piu importante a cui pensare quando si cucina una ricetta. Se non sappiamo come mantenere inalterati i livelli di temperatura ed energia all’interno dello stomaco allora andiamo incontro a problemi renali, cambi di pressione sanguigna e costipazione, e altre varie conseguenze. Avere una personalita` cool non vuol dire che lo stomaco debba essere freddo. 

Ecco un semplice piatto a base di riso al vapore condito con maiale, zucca, mais.

  • bollire una pannocchia e tagliare i chicchi
  • grigliare la zucca a cubetti
  • bollire la carne per liberarsi del grasso, poi tagliarla a cubetti e insporirla in padella con cipolle e poca salsa di soya, poco sale e zucchero
  • aggiungere le verdure alla carne, mescolare
  • servire il riso in due modi:
  • 1. nel piatto fare un anello e riporre il condimento nel buco al centro
  • 2. mescolare riso e condimento nella padella antiaderente/wok prima di servire

 

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