Green noodles in Shrimp soup ~ Noodle verdi in zuppa di gamberi

In the dancing kitchen recipes are less elaborated and very delicious. Like this soup where we boiled shrimp’s shells steamed 2 evenings before for  a  risotto, then add some noodle, a green veg and hyachintus seeds to the water, keep biling untile tender and serve the soup hot.

Nella cucina danzante le ricette sono poco elaborate e molto deliziose. Ecco questa per esempio dove abbiamo bollito in acqua i gusci di 200 grammi di gamberi (che avevamo cotto al vapore due sere prima per condire un risotto). Dopo 20 minuti aggiungere i noodles o gli spaghi, una verdurina a piacere e qualche seme nutritivo, qui abbiamo usato i semi di giacinto molto comuni per le zuppe cinesi. Servire calda quando tutti gli ingredienti sono teneri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s