Risotto carrots and turkey in cashew butter ~ risotto con burro di anacardi

Cashew butter, great source of protein, is easy to make with the juice maker (see the juicy sips page). For this 15 minutes healthy recipe the carrots were completely minced and let savour in warm ghee (butter also good) and a dash of coriander powder. finely cut sliced turkey was added to them, finally the cashew butter and the steamed rice. Stir for a good while until each ingredient is enjoying its fusion with the others.  Serve this nutritious and light rice hot.

Questo fantastico risotto si prepara in 15 minuti se il riso al vapore in bianco e’ gia pronto e fumante nel suo cestello. Tritare un paio di carote e insaporirle in burro caldo con una spruzzata di coriadolo in polvere e sale nella pentola, poi aggungere il tacchino finemente taglizzato. Girare bene ed aggiungere un cucchiaio colmo di burro di anacardi, infine il riso. Far amalgamare tutti gli ingredienti affinche possano gioire della reciproca compagnia in allegra fusione. Servire il risotto caldo. Il burro di anacardi e’ stato fatto con la macchina juicer (v. pagina juicy sips del blog).

One thought on “Risotto carrots and turkey in cashew butter ~ risotto con burro di anacardi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s