Yellow capsicum icecream ~ gelato al peperone giallo

peperone

An unexpected fragrant discovery!! unbelievable flavour, mild, almost flowerly, …. You have to try this vegetable as  a base for an icecream, it’s just incredibly fabulous! I blended the purea of a thick slice of capsicum (can stay in your cupped hand) together with a cup of whipping cream, half cup brown sugar caramelized with milk; placed into an icecream rectangular container and dashed with powdered green tea. Then to the freezer, no machine method. Its taste just blowed me out although its smell doesnt announce anything. The final cream was till carrying micro pieces of capsicum.

Una scoperta dal sapore frgrante, come di fiore…inaspettatamente gustoso.da provare ! Ho mescolato la purea di una striscia doppia (che sta nella mano a forma di coppa) di peperone con un bicchiere di panna liquida,mezo bicchiere di zucchero di canna caramellato sul fuoco con del latte; una spolverata di te verde quando il gelato e’ nell avaschetta pronto per essere infreezerato. Quando e’ pronto per la prova cucchiaio noterete al palato alcuni micro pezzetti di peperone. metodo senza macchina. provate provate! nuova fragranza Gelato della mia Estate 2009.

 

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