Noodles integrali con olio di semi d’uva

 
  Ingredienti

  • 200 gr di noodles integrali (spaghetti giapponesi di consistenza un po’ doppia)
  • mezza zucchina grande sbollentata
  • 100 gr. fagiolini al vapore
  • olio di semi d’uva
  • pepe nero macinato
  • sale poco
    Preparazione

    Tagliare le verdure in tronchetti/listarelle e passarle al wok con pepe, poco sale e l’olio.
    Girare e rigirare, scolare i noodles e aggiungerli.
    Servire caldo o anche come insalata fredda.
  •  

     

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s